Aantal mensen online:

Forum 40 jaar getrouwd

Veel mensen vinden het moeilijk om een leuk cadeau te verzinnen voor hun ouders als ze 40 jaar getrouwd zijn. In dit topic vind je leuke ideeën en inspiratie voor mama's en papa's die hun robijnen huwelijk gaan vieren.
Home ⯈ Huwelijk ⯈ 40 jaar getrouwd

Wat geef je aan je ouders als ze 40 jaar getrouwd zijn?

1 dag geleden Emma de Vries
Weekendje weg
Ik heb mijn ouders uitgenodigd om een weekendje naar Berlijn te gaan. Ze vonden het super leuk en daarom vind ik het zeker een aanrader.
4 dagen geleden Mees Overmulder
boottochtje
Mijn ouders houden heel veel van varen, daarom nam ik ze mee naar het Markermeer. We hebben de hele dag lekker gevaren. We hadden de boot ook een paar keer voor anker gelegd om te kunnen vissen. Uiteindelijk hebben we de gevangen vissen op de barbecue gelegd en hebben we lekker gegeten.
Tip van de redactie: beste antwoord
5 dagen geleden Thomas van der Meer
40 jaar getrouwd cadeau Stamboom
Ik was al dagen op zoek naar een geschikt cadeau voor mijn ouders, tot ik plots deze mooie stamboom op internet tegenkwam. Ik wist gelijk dat dit is wat ik aan mijn ouders wilde geven.

Ik had meteen alle namen ingevuld en hem gelijk besteld. Toen ik mijn ouders het cadeau liet zien waren ze allebei erg dankbaar. Mijn moeder moest zelfs een traantje weg pinken. Hoe dan ook, het was zeker een geslaagd cadeau.
8 dagen geleden Monique H.
workshop schilderen
Ik heb een vriendin die schilderworkshops geeft, dus ik dacht dat dat wel leuk is als cadeau voor mijn ouders die 40 jaar getrouwd zijn. Ik weet dat ze het leuk vinden om creatief bezig te zijn, dus denk ik dat ze het wel leuk zullen vinden. Hun trouwdag is over 3 dagen, dus nog even afwachten op hun reactie.
11 dagen geleden Patricia 74
theater
Ik had een idee om met mijn moeder en vader naar een theatervoorstelling te gaan. Ik weet alleen niet of mijn idee door kan gaan door corona, maar ik ga proberen iets te fixen.
16 dagen geleden Ronald Smit
Dagje naar museum
Mijn ouders houden allebij erg van kunst, dus nam ik ze mee naar het Rijksmuseum. Mijn moeder was erg onder de indruk van De Nachtwacht en mijn vader vond Het Melkmeisje erg mooi. Ik vond De Bedreigde Zwaan super mooi. Een erg geslaagte dag dus.
25 dagen geleden Annemiek P.
Uit eten
Ik en mijn ouders zijn naar een 5 sterren restaurant gegaan. Het zag er allemaal heel chic uit en het eten was lekker. Ik vind het zeker een aanrader.
> 29 dagen geleden Petra van Dam
Tuinset
Voor mijn ouders veertigste jubileum wilde ik iets leuks voor ze kopen. Iets waar ze van konden genieten en tot rust konden komen. Ik deed wat ideeën op op internet en ik vond een tuinset. Toen ik hem aan mijn oudders gaf waren ze erg blij. Ze hadden een tuin op het zuiden dus we hadden hem meteen opgezet en de rest van de dag hebben we lekker buiten gepraat. Dit deden we nooit eerder, omdat ze buiten nooit echt goed konden zitten. Kortom, het was een geslaagde dag.
> 1 maand geleden Marianne B.
Fotoalbum
Mijn vriend en ik zochten een cadeau voor mijn ouders. Ze waren 40 jaar getrouwd en daarom wouden we een fotoalbum laten drukken. Het was veel werk om alle foto's te selecteren, maar het was de moeite waard. Mijn ouders konden het erg waarderen en waren er super blij mee.
> 1 maand geleden René Mijer
Wijnproeverij
Mijn ouders houden erg veel van wijn. Daarom heb ik ze meegenomen naar een echte wijnproeverij. We kregen uitleg over de vele wijnsoorten en we mochten ze ook proeven. Het was een geslaagde dag en mijn ouders waren erg tevreden.
Redactie
Topic gesloten
Dit topic is gesloten omdat er voldoende reacties zijn binnen gekomen. Een van de reacties hebben we gemarkeerd als de beste reactie.
© Forum 2014 - 2022   Topics:   webdesign