Cadeau tips om geld te geven

Wil jij op een leuke manier geld geven en niet weer aankomen met die envelop? Dan zit je hier goed. Onderstaand een aantal zeer leuke en originele manieren om geld te geven.

Originele, unieke en grappige geld cadeaus

We hebben een aantal leuke idee├źn opgezocht. Met deze cadeaus maak jij echt het verschil. Hiermee verras je de ontvanger zeker. Dit zijn originele en grappige cadeautips om geld te geven:

Geld cadeau tip 1. Wereldkaart

Geld cadeau geven Wereldkaart

Een zeer origineel cadeau voor het paar dat op wereldreis gaat of gaat samenwonen. Je kunt zo veel geld geven als je wilt. En nadat het geld verwijderd is, blijft deze lijst aan de muur een mooi aandenken. Wat ons betreft een absolute top 1 cadeautip. Deze wereldkaart is verkrijgbaar op deze website.

Geld cadeau tip 2. Trouwauto

Geld cadeau geven trouwauto trouwen

Een superleuk cadeau voor het paar dat gaat trouwen. Na hun trouwfeest gaan ze gezamelijk op weg op de weg van het leven. Aan de bumper van de auto hangen touwtjes. Aan die touwtjes kan je geld bevestigen. Je kunt zelf bepalen hoeveel touwtjes en dus hoeveel geld je wilt geven. Tevens is de lijst ook een mooi aandenken aan deze speciale dag met de namen en de trouwdatum.

Geld cadeau tip 3. Als je NIKS weet om te geven

Geld cadeau geven - als je niks weet om te geven

Soms is het zo moeilijk om een cadeau te verzinnen. Zeker als iemand alles al heeft. Dan maar geld, maar ja, zo alleen geld geven is ook zo suf. Waarom dan niet dit grappige cadeau? Dan geef je iets leuks en je krijgt de lachers gegarandeerd op jouw hand. Dit is een ideaal cadeau als je NIKS weet om te geven. Hier kan je NIKS bestellen :-)


Op deze pagina's vindt je nog meer leuke cadeau-tips voor als je op zoek ben naar een origineel geld cadeau:

Geld cadeau geven - 10 leuke & originele cadeaus
Geld cadeau geven op diverse gelegenheden